24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Roş-alb-albaştrii au dominat pe Bega, au irosit câteva ocazii importante printre care şi două bare dar se întorc acasă cu traista goală după ce golgeterul lui ACS Poli, Szekely a marcat în min.92. Sorţii le-au scos în cale celor de la Oţelul pe Steaua în sferturile Cupei.
Oţelul a început curajos primul joc cu neamţul Ewald Lienen pe banca tehnică. Henrique (min.5) l-a văzut ieşit pe Kirev din poartă şi a încercat un lob de la 20 de metri care din păcate a ocolit de puţin poarta. Golkeperul timişorean a a intervenit apoi salvator la lovitura de cap trimisă de Sipovici (min. 13). Cea mai mare ocazie de gol pentru roş-alb-albaştri a fost pe finalul reprizei când şutul lui Marquinhos a zguduit transversala. Timişoara a trecut şi ea odată pe lângă gol la şutul lui Szekely (min.38) respins în corner de Brăneţ. Scenariul a fost cam acelaşi şi în repriza a doua. Oţelul şi-a mai trecut în cont o bară după şutul la colţul scurt expediat din interiorul careului de Henrique (min.64). Partida se îndrepta spre o remiză albă dar pragmatismul celor de la ACS Poli Timişoara şi-a arătat roadele în cel de-al doilea minut de prelungiri când Szekely a reluat în plasă mingea respinsă de Brăneţ în bară. Debut cu stângul pentru antrenorul Ewald Lienen, chiar dacă eşecul este nemeritat în raport cu ceea ce s-a întâmplat pe teren.
Ghinion la tragerea la sorţi
Luni după amiază a avut loc tragerea la sorţi pentru faza sferturilor de finală din Cupa României Timişoreana. Oţelul, care a făcut parte din urna B, a nimerit cum nu se putea mai rău. Roş-alb-albaştrii vor juca cu Steaua, la Bucureşti, într-o singură manşă programată pe 3, 4 sau 5 decembrie. Celelalte jocuri din această fază a competiţiei: Dinamo - Pandurii, Viitorul Constanţa -Astra şi Petrolul - SC Vaslui. De remarcat, că Oţelul şi Steaua se vor mai întâlni şi în etapa de campionat ce este programată pe 7 decembrie, de data aceasta la Galaţi.
ACS Poli Timişoara - Oţelul Galaţi 1-0( 0-0)
stadion Dan Păltinişanu
A marcat: Szekely (min.90+2)
Formaţii:
ACS Poli: Kirev - Petrovici, Scutaru, Şeroni, Nicola - Belu, Petre - Bărbuţ (min.46 Furtado), Popovici (min.82 Bălace), Nanu (min.64 Balaure) - S.Szekely. Antrenor: Aurel Şunda.
Oţelul: Brăneţ - Milea, Sipovic, Mişelăricu, Popescu - Cooper, Giurgiu - Marquinhos (min.73 Filip), Băjenaru, Gavrilă (min.73 Iorga) - Henrique. Antrenor: Ewald Lienen.
cartonaşe galbene: Belu (min.35), Bărbuţ (min.39), Nanu (min.55), Şeroni (min.68), Kirev (min.64), Nicola (min.79) respectiv Milea (min.32), Cooper (min.47)
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)
Asistenţi: Valentin Avram şi Vlad Bârleanu, ambii din Bucureşti


Articole înrudite