29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gata cu invincibilitatea: Oţelul a pierdut la Dej pentru prima dată în acest sezon şi a coborât pe locul 2
Gata cu invincibilitatea: Oţelul a pierdut la Dej pentru prima dată în acest sezon şi a coborât pe locul 2

Liga a 2-a la fotbal a programat sâmbătă majoritatea partidelor din cea de-a noua etapă. Derbiul le-a adus faţă în faţă la Dej pe Unirea şi SC Oţelul Galaţi. De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Dejenii au confirmat că sunt o echipă redutabilă pe teren propriu, au jucat foarte bine, au marcat de două ori în primele 45 de minute şi au obţinut o victorie meritată. Oţelarii au prins o zi slabă, au ratat câteva ocazii de gol prin Gorovei, în trei rânduri, şi Cîrjan şi nu au putut evita prima înfrângere din acest sezon. Rezultat final: Unirea Dej - Oţelul Galaţi 2-0 (2-0).
Managerul tehnic Dorinel Munteanu a folosit formula: Dur-Bozoancă - Rus, Azinovic, Yabre, Nedelea - Cisotti, Neagu, Gorovei - Maxim, Cîrjan, Berisha. Au mai jucat: Farcaş, Mitoi, Bokhashvili, Panait, Kip. „Ne-am bătut singuri! Cu un aşa randament cum au avut Rus şi Nedelea în prima repriză am pierdut meritat. Apoi, am încercat să echilibrăm jocul, am avut câteva ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Unirea Dej a câştigat meritat azi. Lupta este lungă, cine a crezut că suntem invincibili, inclusiv unii oameni din anturajul echipei am crezut că suntem invincibili, iată că ne-am lovit de o echipă hotărâtă, o echipă care şi-a dorit să câştige. Încă o dată spun, ne-am bătut singuri, pentru că evoluţia jucătorilor menţionaţi anterior a fost penibilă”, a declarat Dorinel Munteanu la Oţelul TV.
După nouă etape, Oţelul ocupă locul 2 cu 18 puncte la egalitate cu noul lider Unirea Dej. Etapa viitoare, Oţelul va juca acasă cu Concordia Chiajna. Partida a fost programată pe 17 octombrie, pe stadionul Oţelul, de la ora 18.15.


Articole înrudite