29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Fetele de la FC Universitatea Galaţi au părăsit Cupa României
Fetele de la FC Universitatea Galaţi au părăsit Cupa României

La omul sărac, nici boii nu trag. Problemele nu se mai sfârşesc la echipa feminină de fotbal FC Universitatea Galaţi. „Panterele” conduse de Gabi Călinescu au jucat miercuri după-amiază la Constanţa cu Selena în optimile de finală ale Cupei României. Aşa cum se anticipa, partida a fost foarte echilibrată şi încinsă. Momentul psihologic al partidei s-a consumat în minutul 70, la scorul de 0-0 când spiritele s-au încins, jucătoarele Daniela Dumitru şi Gabriela Lupu, care au fost transferate înainte de play-out la echipa noastră de la Selena, au răbufnit, au fost provocate, au răspuns, au sărit la bătaie şi au fost eliminate. Constănţencele au profitat de dubla superioritate, au câştigat şi s-au calificat în sferturi.
„Un meci cu o încărcătură ieşită din comun, un meci cu de toate, din păcate nu s-a terminat aşa cum ne-am dorit. În cea de-a doua repriză a avut loc un incident, nu sunt în măsură să mă pronunţ însă nu face cinste fotbalului feminin. Din punct de vedere sportiv, dacă nu aveam cele două eliminări sunt sigur că reuşeam să ne calificăm. Mergem înainte, ştiam că toate meciurile împotriva Selenei sunt de care pe care însă astăzi am fost luat prin surprindere datorită conflictului, în ultimele minute am înscris şi am forţat inclusiv egalarea însă în dublă inferioritate numerică atât am putut”, ne-a declarat antrenorul-preşedinte Gabriel Călinescu.
Rezultat final: Selena Constanţa - FC Universitatea Galaţi 2-1(0-0). Pentru echipa gălăţeană a marcat: Alina Cimpoieş din pasa ucrainencii Lidia Lashko. 11-le de start pentru FCUG: Mădălina Grecu - Adelina Crăciun, Daniela Dumitru, Alina Cimpoieş, Mihaela Ivan - Diana Stoian, Maria Barchan, Diana Drosu, Gabriela Lupu, Alexandru Condrea - Lidia Lashko. Au mai intrat: Alexia Dică, Ioana Sfetcu.


Articole înrudite