30 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Edi Iordănescu: Nici Generaţia de Aur nu s-a bucurat de o asemenea susţinere!
Edi Iordănescu: Nici Generaţia de Aur nu s-a bucurat de o asemenea susţinere!

„Eu încep prin a face o reverenţă suporterilor echipei naţionale. De aici, de acasă, de pretutindeni. Ce am trăit aici, zilele astea, în aceste jocuri şi astăzi, bineînţeles, cred că trăieşti o dată în viaţă. Atâta căldură, suport, sprijin. Cred că în istoria echipei naţionale fanii nu au fost atât de aproape şi atât de implicaţi. De acolo vine cea mai mare presiune, că nu vrem să-i dezamăgim. Cred că trebuie să fie mândri toţi. E ceva formidabil şi îmi doresc să continue cât mai mult! România şi-a regăsit spiritul şi nu are voie să îl mai piardă. Nici Generaţia de Aur nu s-a bucurat de o asemenea susţinere! Au fost patru meciuri în acest an în care am fost conduşi şi am revenit. Am refuzat să pierdem. Câştigăm cu inimă, cu inteligenţă”, a declarat selecţionerul Edi Iordănescu.
„Mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate satisfacţiile, pentru că ne-au ajutat să ne îndeplinim obiectivul. În primul rând suntem o echipă, în al doilea rând sunt foarte fericit că am muncit împreună. Am fost egali, niciunul nu a muncit mai mult. Mă bucur că fac parte din această minunată echipă. Da, împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă şi sunt foarte fericit. Fanii ne-au susţinut din primul şi până în ultimul minut, le mulţumim. Sunt minunaţi!”, a declarat Florin Niţă.
„Acum va fi un singur meci, va fi cu totul altceva. Ne bucurăm enorm, ne-am îndeplinit obiectivul. Suntem în fericiţi că am făcut milioane de români fericiţi. Cred că pe orice stadion pe care am jucat am dominat, mai ales în tribune şi suntem foarte fericiţi”, a precizat Răzvan Marin.
Reamintim că Naţionala României s-a calificat miercuri seara în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, din postura de câştigătoare a Grupei E, după 1-1 (1-1) cu Slovacia, pe Frankfurt Arena.
Naţionala noastră va juca în optimi de finală pe 2 iulie pe Alianz Arena din Munchen cu Olanda. Hai, România!

Citeşte şi Explozie de bucurie la Galaţi după calificarea României - ALBUM FOTO


Articole înrudite