19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dramatism în Cupă: Sporting Lieşti a fost eliminată de CSM Focşani, dar merita mai mult
Dramatism în Cupă: Sporting Lieşti a fost eliminată de CSM Focşani, dar merita mai mult

Turul 3 al Cupei României la fotbal a programat de Sf. Maria pe ”Lieşti Arena” partida Sporting Lieşti -CSM 2007 Focşani. Aşa cum anticipam, în ciuda căldurii, duelul a fost spectaculos, cu răsturnări de scor pe tabela de marcaj care au făcut deliciul publicului numeros. Lieştenii au deschis scorul prin Crihană, focşănenii, cu o echipă mai experimentată, au revenit, au trecut în avantaj şi chiar dacă gazdele au egalat pe final prin Munchiu, au dat golul calificării în minutele de prelungire. Sporting a irosit o ocazie uriaşă de egalare la ultima fază. 
„Am început bine meciul am condus cu 1-0, au întors ei 2-1 , am egalat la 2, şi în min 89 am primit golul 3. Focşani o echipă puternică, mai bine pregătită cu lot mai numeros, dar simt că astăzi am fi putut scoate mai mult din acest meci”, a concluzionat preşedintele de la Sporting, Dorinel Matei. 
Rezultat final: Sporting Lieşti -CSM 2007 Focşani 2-3 (1-1). Antrenorul Cătălin Savu a folosit formula de start: A.Brăneţ -Popa, Maftei, Podaşcă, Dima -Chiriac, Coman, Crihană, Năstase -Băluţă, Grigoraş. 
Au mai intrat: Munchiu, Gherase, Ţopa, Dima. Altfel, la sediul Federaţiei Române de Fotbal a fost stabilită componenţa celor 10 serii din Liga a 3-a. Cele două reprezentante ale Galaţiului, Unirea Braniştea şi Sporting Lieşti au fost repartizate în seria a 2-a alături de: CSM Adjud 1946, nou promovată, CSM Rm.Sărat, Dacia Unirea Brăila, Viitorul Oneşti, nou promovată, Sepsi OSK Sf.Gheorghe 2, nou promovată, KSE Tg.Secuiesc, Aerostar Bacău, Voinţa Limpeziş. Prima etapă din sezonul 2024-2025 este programată pe 31 august.

Sursa foto: CSM Focsani 2007 Oficial


Articole înrudite