27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu: „Trebuie să facem un joc foarte bine organizat, un joc agresiv, în care să ne onorăm poziţia din clasament”
Dorinel Munteanu: „Trebuie să facem un joc foarte bine organizat, un joc agresiv, în care să ne onorăm poziţia din clasament”

Cea de-a 11-a etapă a Superligii programează sâmbătă, 28 septembrie 2024, la ora 21.30, în Giuleşti, partida dintre Rapid Bucureşti şi SC Oţelul Galaţi. Se anunţă un duel de foc între două echipe interesante din campionatul nostru. „Este un meci de campionat, un meci normal pe care indiferent de adversarul înfruntat îl vom aborda foarte serios. Fiecare joc este important, în fiecare joc sunt puncte puse în joc. Ştiu că avem în faţă o echipă care de câteva etape şi-a schimbat antrenorul. El a venit cu euforie foarte mare. Ştiu că au în componenţă jucători de o înaltă calitate, dar îmi doresc şi ne dorim să mergem la acest joc cu speranţa că vom obţine punct sau puncte. Trebuie să facem un joc foarte bine organizat, un joc agresiv, în care să ne onorăm poziţia din clasament. Cea mai mare bucurie a unui jucător este să joace cu un stadion plin, chiar dacă este ostil. Aştept de la jucătorii cu care voi începe meciul şi ceilalţi care vor intra pe parcurs să fie o motivaţie în plus, să demonstreze că ne merităm locul unde suntem. Cisse este accidentat, va lipsi o perioadă, eu sper cât mai scurtă dar sub o lună de zile să nu ne gândim. Până la ora jocului voi găsi soluţii ca să fac o echipă competitivă pentru că şi în sezonul trecut au lipsit fundaşii centrali şi am găsit soluţii să am o stabilitate la nivelul fundaşilor centrali. Indiferent de cine lipseşte, avem un lot de 26 de jucători în care toţi trebuie să fie pregătiţi. Nu cum a fost la ultimul joc pentru că am mai discutat cu ei şi cred că au înţeles”, a concluzionat Dorinel Munteanu. După 10 etape, Oţelul ocupă locul 2 cu 17 puncte şi un meci mai puţin disputat, iar Rapidul se află pe locul 8 cu 12 puncte.


Articole înrudite

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteorologică cod galben cu in ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi