19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu, manager tehnic Oţelul: „Am fost inspirat, sunt mulţumit, sunt foarte bucuros de victorie şi consider că punctele sunt pe deplin meritate”
Dorinel Munteanu, manager tehnic Oţelul: „Am fost inspirat, sunt mulţumit, sunt foarte bucuros de victorie şi consider că punctele sunt pe deplin meritate”

Oţelul şi-a continuat parcursul foarte bun şi a învins vineri seara pe Hermannstadt, scor final 1-0 şi rămâne neînvinsă după patru etape în Superligă. Unicul gol al partidei a fost reuşit în min. 87 de Juric, care a fost omul potrivit la locul potrivit după ce portarul Căbuz a respins în faţă şutul lui Tănasă. Trebuie menţionat faptul că ambii jucători care şi-au adus aportul la gol au fost introduşi de Dorinel Munteanu în partea a doua. 

„Am fost inspirat, sunt mulţumit, dar am fost inspirat cum mi-aş dori să fiu tot timpul. Semnalul este dat de jucători la antrenamente şi tot ceea ce fac în cursul săptămânii. Mesajul meu a fost tot timpul la echipa noastră, cine se pregăteşte bine în cursul săptămânii el joacă. Ştiţi cu toţii că nu am un prim 11, sigur fără una sau două excepţii, dar am nevoie de concurenţă şi determinare şi dorinţă de a fi în primul 11 foarte mare. De aceea mesajul meu la fiecare discuţie cu băieţii este să se pregătească foarte bine pentru că va veni fiecăruia dintre ei rândul. Atunci problema este cea mai mare dacă mă dezamăgesc. Ei trebuie să dea totul pentru această echipă pentru că sunt plătiţi. Nu sunt plătiţi la zi, dar sunt plătiţi şi facem eforturi să-i plătim la zi. Sunt foarte bucuros de victorie şi consider că aceste puncte sunt pe deplin meritate. Chiar dacă am avut câteva ezitări în prima repriză, trebuie să ţinem cont că am întâlnit o echipă experimentată, aflată într-o mică criză de început de sezon. Le-am spus băieţilor că trebuie să se întrebuinţeze 100% pentru a câştiga cele trei puncte, iar ei au răspuns pozitiv. Sprijinul fanilor a contat mult, dar şi schimbările din repriza a doua au fost decisive. Am dominat categoric această repriză, ne-am creat ocazii şi nu am permis adversarului să devină periculos. Felicit toţi jucătorii care au contribuit la această victorie, atât cei de pe teren, cât şi cei din lot.”, a declarat Dorinel Munteanu.  


După o zi de repaus, oţelarii au reluat antrenamentele în perspectiva duelului din deplasare cu UTA Arad, care a fost programat sâmbătă 10 august, de la ora 19.00.


Articole înrudite