19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cum a pierdut Adrian Mutu 3 milioane de euro
Cum a pierdut Adrian Mutu 3 milioane de euro

Adrian Mutu, fostul selecţioner al naţionalei de tineret, a spus care a fost cea mai proastă investiţie pe care a făcut-o.
"Am făcut una de vreo 3 milioane de euro. A fost o fabrică de biodiesel. O poveste… long story… 3 milioane de euro aruncaţi pe geam", a declarat Adrian Mutu, la podcastul "Acasă la Măruţă".
În 2013, Adrian Mutu şi partenerul său de afaceri, Adrian Marţian, au investit într-o fabrică de biodiesel, la Oradea. La momentul acela, Marţian se lăuda că investiţia este de 10 milioane de euro.
Fabrica a fost amenajată în primăvara anului 2013, într-o hală de 3.000 metri pătraţi, pe trei linii tehnologice, care aveau o capacitate de producţie de 72 de tone pe zi.
În 2015, fabrica a dat faliment, iar cei doi s-au certat. Marţian l-a reclamat pe Mutu la Serviciul de Investigare a Fraudelor, cerându-i despăgubiri de 5,5 milioane euro.
"Am pierdut bani mulţi în afaceri şi m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală. Nu vreau să spun câţi bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodiesel pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla Marţian… Fabrica a intrat în faliment şi nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniştit, am bani", a povestea Adrian Mutu, pentru GSP, în 2019. (sursa stiridecluj.ro)


Articole înrudite