01 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cu toţii pe stadion, uniţi pentru Oţelul!
Cu toţii pe stadion, uniţi pentru Oţelul!

Galaţiul fierbe. 11 mai 2023 poate deveni o zi istorică pentru fotbalul şi sportul gălăţean. Stadionul Oţelul va găzdui joi, de la ora 20.30, partida SC Oţelul Galaţi - Dinamo Bucureşti, în cea de-a 8-a etapă a play-off-ului Ligii a 2-a la fotbal. Oţelarii lui Dorinel Munteanu au nevoie de victorie în faţa „câinilor roşii” ca să-şi asigure matematic promovarea în Superligă şi să sărbătorească alături de inimoşii suporteri gălăţeni care sunt aşteptaţi să umple peluzele şi tribunele şi să creeze o atmosferă incendiară.
„Clubul nostru se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante meciuri din istoria sa recentă. Este un moment crucial în ceea ce priveşte promovarea în Liga 1, revenirea în elita fotbalului românesc la care tindem de atâţia ani, iar fiecare jucător şi fiecare suporter contează enorm. Joi, vom fi cu toţii o echipă, indiferent de locul pe care îl vom ocupa în tribune. Suntem uniţi într-un singur scop: să-i susţinem pe jucătorii noştri şi să-i încurajăm să joace cel mai bun fotbal al lor şi să obţinem ceea ce ne dorim. Împreună, jucătorii, antrenorii şi suporterii, am demonstrat că putem face minuni. Chiar dacă acest meci are o miză aparte, este important să ne comportăm cu fair-play şi respect, atât faţă de echipa noastră, cât şi faţă de ceilalţi participanţi la evenimentul sportiv. Să ne bucurăm de joc şi să ne susţinem echipa, dar să nu uităm niciodată că suntem cel mai frumos public al Moldovei, că suntem aici pentru a promova spiritul sportiv şi că pasiunea noastră este întotdeauna cheia pentru a câştiga. Dragi suporteri, haideţi să fim alături de echipa noastră şi să o susţinem cu toată puterea noastră. Să le arătăm jucătorilor noştri că suntem cu ei, indiferent de ce se întâmplă pe teren şi să luptăm până la final. Haideţi să ne bucurăm de această ocazie de a fi împreună şi să facem istorie într-un mod pozitiv şi fair-play. Împreună suntem mai puternici!”, se precizează în comunicatul semnat de Marian Brăilescu, preşedinte SC Oţelul.
Cu trei etape înainte de finalul sezonului, clasamentul din play-off se prezintă astfel: 1. Politehnica Iaşi 53 puncte, 2. CSA Steaua 49 p, fără drept de promovare, 3. SC OŢELUL GALAŢI 46 p, 4. Dinamo Bucureşti 40 p, 5. Gloria Buzău 39 p, 6. Unirea Dej 36 p.


Articole înrudite