CSM Arcada nu mai joacă cu Dinamo în Cupă Recomandat

Marți, 23 Noiembrie 2021 12:53
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Partida din manşa tur a sferturilor de finală a Cupei României la volei masculin Dinamo Bucureşti - CSM Arcada Galaţi programată iniţial miercuri a fost amânată la solicitarea echipei gazdă.
„Jocul de la Dinamo a fost amânat din cauza faptului că sala din Şoseaua Ştefan cel Mare este ocupată de un eveniment al echipei de handbal a clubului bucureştean, care joacă în Champions League. Nu ştim când se va juca, oricum echipa noastră era într-o formă foarte bună şi am fi aşteptat cu încredere acest meci”, a declarat Marius Pîrvu, managerul secţiei de volei de la CSM Galaţi.
Celelalte meciuri din sferturi sunt: CSS CNE Lapi Dej SCM Zalău - Ştiinţa Explorări Baia Mare, SCM U Craiova - CSU Ştiinţa Bucureşti, Olimpia Titanii Bucureşti - Steaua Bucureşti. În aceste condiţii, următorul joc pentru trupa lui Sergiu Stancu va fi sâmbătă, 27 noiembrie, în campionat în deplasare cu SCM U Craiova. După şapte etape, CSM Arcada ocupă primul loc în clasament cu 19 puncte, iar oltenii se poziţionează pe locul 4 cu 16 puncte.

Sursa foto: Sportul Ilustrat

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu