29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada Galaţi joacă cu finlandezii de la Kuopio pentru un bilet în play-off-ul CEV Cup
CSM Arcada Galaţi joacă cu finlandezii de la Kuopio pentru un bilet în play-off-ul CEV Cup

Program extrem de încărcat pentru cea mai bună echipă din voleiul românesc din ultimii patru ani. CSM Arcada va avea încă un tur de forţă la final de an cu patru meciuri în înterval de şase zile. Echipa pregătită de Sergiu Stancu va întâlni miercuri, 14 decembrie, de la ora 18.00, la sala Polivalentă Dunărea, pe Savo Volley Kuopio din Finlanda, în manşa retur din 8-imile CEV Cup.
„În legatură cu meciul împotriva celor de la Savo Volley, cu siguranţă putem afirma că o să fie un meci de luptă ca toate meciurile din Europa. Vom face totul să ne calificăm mai departe”, ne-a declarat antrenorul principal de la CSM Arcada, Sergiu Stancu.
Partida va fi arbitrată de: Christos Maifoshis - Cipru şi Wouter De Baar - Olanda. În tur, campioana României s-a impus în Finlanda, scor 3-1 (-25, 21, 15, 20). Echipa noastră va mai susţine încă trei meciuri până la sfârşitul anului, toate în sala Polivalentă Dunărea: Unirea Dej, vineri, 16 decembrie, ora 17.00, în campionat, şi o dublă cu Universitatea Cluj, pe 18-19 decembrie, de la ora 17.00.


Articole înrudite