CSM Arcada Galaţi a fost eliminată după „golden set” în turul doi din CEV Champions League Recomandat

Joi, 13 Octombrie 2022 12:04
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Antrenorul Sergiu Stancu a avertizat în declaraţia acordată în avancronica partidei că în ciuda victoriei în minim de seturi din tur, calificarea nu este jucată. Din păcate a avut dreptate. Sala Polivalentă Dunărea a fost luată cu asalt miercuri seara de suporterii gălăţeni care au venit să încurajeze campioana României, CSM Arcada la returul din turul 2 preliminar CEV Champions League cu Hebar Pazardzhik.
Bulgarii, cu o echipă foarte solidă şi experimentată şi-au valorificat din plin atuuriile şi au câştigat la limită primele două seturi. Echipa gălăţeană a revenit spectaculos în setul trei pe care l-a controlat şi câştigat. Tensiunea a atins cote maxime în setul patru, oaspeţii au condus cu 10-7, dar Bala, Talpă, Sobirov, Raţă&Co nu au renunţat, au preluat iniţiativa, au trecut la conducere, scor 18-15, au fost la şapte paşi de egalare şi calificare. Hebar şi-a confirmat renumele, a câştigat meciul şi „golden set” şi accede în ultimul tur preliminar din Liga Campionilor. Rezultat final: CSM Arcada Galaţi - Hebar Pazardzhik 1-3 (-25, -23, 17, -22), golden set: 10-15.
CSM Arcada a folosit formula: Madsen, Sobirov, Malescha, Bala, Talpă, Bartunek - Kantor, libero. Au mai jucat: Raţă, Butnaru, Smits, Cristudor, Mihălescu. Echipa gălăţeană îşi va continua traseul european în CEV Cup unde va întâlni în 32-imi de finală pe Radnicki Kragujevac - Serbia. Turul se va disputa la Galaţi săptămâna viitoare. Până atunci însă CSM Arcada va întâlni sâmbătă, 15 octombrie, la sala Dunărea, de la ora 18.00, pe Dinamo Bucureşti, în cea de-a doua etapă a Diviziei A1. *sursa foto: Sportul Ilustrat

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu