20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada a învins entuziasmant în prima manşă pe United Voleys Frankfurt
CSM Arcada a învins entuziasmant în prima manşă pe United Voleys Frankfurt

Eveniment sportiv de top marţi seara la sala Polivalentă Dunărea din oraşul nostru. Publicul gălăţean a răspuns prezent şi a creat o atmosferă senzaţională la partida dintre CSM Arcada şi United Voleys Frankfurt. Nemţii şi-au arătat calităţile încă de la început şi au condus ostilităţile în primul set: 3-1, 6-2, 8-5, 10-8, 14-11, 17-14, 20-17, 22-19, 24-22. Finalul de set a fost incendiar, spectatorii gălăţeni şi-au împins favoriţii de la spate, băieţii lui Sergiu Stancu au reacţionat prompt, tinerii Raţă şi Butnaru au dat dovadă de mult sânge rece, au punctat decisiv şi şi-au adjudecat primul set. A fost momentul decisiv, oaspeţii s-au clătinat, au acuzat din plin pierderea primului act, CSM Arcada a profitat la maxim şi a obţinut o victorie entuziasmantă în minim de seturi.
„A fost o seară frumoasă pentru noi. Un meci greu, pe care l-am început slab, United a fost în avantaj, a avut câteva mingi de set, cu sprijinul suporterilor noştri am reuşit să depăşim momentele dificile, am revenit şi ne-am adjudecat setul în prelungiri. Vreau să mulţumesc spectatorilor în mod deosebit, fără sprijinul lor am fi pierdut primul set şi lucrurile se puteau complica. Din acel moment, totul a decurs în favoarea noastră, este victoria întregii echipe, jucători veniţi de pe bancă reuşind să-şi aducă aportul pe finalul primului set şi în cel de-al treilea. Am învins cu 3-0, ne-am bucurat după, dar de azi (n.r. miercuri) ne concentrăm pentru retur. Nu vreau să folosesc un clişeu, dar cu nemţii nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, este bine să nu-i subestimezi până nu-i vezi la graniţă. Avem un moral bun, ştim că putem să-i învingem, vom pregăti cel puţin la fel şi meciul de joi în care ne dorim să parafăm calificarea”, ne-a declarat antrenorul CSM Arcada, Sergiu Stancu.
Rezultat final: United Voleys Frankfurt - CSM Arcada 0-3 (-24, -13, -17). Echipa gălăţeană a început cu formula: Bala, Sobirov, Rangel, Sestan, desemnat MVP-ul partidei, Butnaru, Raic - Kantor, libero. Au mai jucat: Raţă, Magdaş, Teleleu, Cristudor - libero. Returul  este programat joi, 20 ianuarie, în sala Polivalentă Dunărea, de la ora 18.00. Învingătoarea se va duela în sferturile de finală CEV Cupa cu polonezii de la PGE Skra Belchatov.


Articole înrudite