01 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Criza de la Oţelul se prelungeşte
Criza de la Oţelul se prelungeşte
Dezamăgire mare la finalul partidei Oţelul Galaţi - FC Braşov. Gălăţenii n-au reuşit să spargă gheaţa şi să obţină prima victorie pe teren propriu din acest sezon, şi asta în ciuda celor câteva ocazii irosite de Pena, Inkango sau Giurgiu. Seria neagră continuă, fiind cel de-al 9-lea meci consecutiv, din campionat, fără victorie. Pe bună dreptate, spectatorii au început să-şi piardă răbdarea şi au scandat: Demisia. Cu siguranţă, nimeni nu se aştepta la un asemenea parcurs în această ediţie de campionat, criza se adânceşte iar din iarnă se preconizează o remaniere masivă a lotului, părerea unanimă fiind că mulţi jucători din actualul lot sunt blazaţi şi nu mai pot să-şi revină.
Declaraţii:
Viorel Tănase - antrenor FC Oţelul: „Pe jucători i-am găsit afectaţi de situaţia în care erau în clasament, erau căzuţi psihic, am zis că după calificarea noastră în Cupă s-a produs declicul, dar nu a fost aşa. În trei etape nu am acumulat decât trei puncte cu echipe cu care mă aşteptam să luăm nouă puncte. Este o remiză nedreaptă, am ratat mult, la acest nivel este nepermis să avem atât de multe şanse şi să nu marcăm. Este o blazare în rândul jucătorilor, trebuie să ne descurcăm până în iarnă cu ce avem."
Narcis Răducan - consilier primar: „Am sperat după victoria împotriva Sportului că echipa îşi va reveni, dar din păcate criza continuă şi suntem foarte îngrijoraţi. Aştept şi eu la cei care au strigat demisia să încurajeze echipa pentru că aceşti jucători au adus Supercupa, ei au adus campionatul la Galaţi şi ar trebui încurajaţi în momentele grele, nu să strige demisia. Credeţi că e o soluţie să-mi dau demisia? Ne e teamă de situaţia în clasament, nu neapărat de retrogradare, dar locul acesta nu poate linişti pe nimeni. Þinând cont că s-a schimbat şi banca tehnică, situaţia e sensibilă la Oţelul. Avem nevoie de rezultate, înaintea spectacolului. Este inadmisibil ca nişte jucători care au fost campioni să fie la un nivel aşa scăzut. Sunt dezamăgit de atitudinea lor, dar din iarnă vom schimba mai multe la echipă".


Articole înrudite