24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cristian „Hammer” Ciocan vrea să se bată pentru centura europeană la Galaţi
Cristian „Hammer” Ciocan vrea să se bată pentru centura europeană la Galaţi

Pugilistul originar din Pechea a fost impresionat de modul în care a fost susţinut de publicul gălăţean şi îşi doreşte să revină acasă cât mai curând unde să dispute ţi un meci pentru titlul european. 

„Îmi doresc să revin în ring în decembrie şi să pot boxa pentru o centură europeană. Sper să primesc ok-ul şi să pot boxa pentru titlul european la Galaţi. Nu contează cînd va fi, indiferent cînd va fi, va fi o plăcere. Deocamdată nu ştiu nimic de  următorul meci, sper să fie în România”, a declarat pugilistul gălăţean. 

Cristi Ciocan a revenit în ring la sfârşitul săptămânii trecute în cadrul galei organizate de cei de la RXF la patinoarul Dunărea din oraşul nostru, cu o victorie muncită la puncte în faţa „Tancului din Caraibe”, Sherman Williams. Despre pugilistul de 42 de ani, antrenorul Felix Păun, cel care i-a descoperit şi le-a îndrumat primii paşi în box atât lui Ciocan cât şi lui Lucian Bute, a declarat: 

„A fost exact ceea ce mă aşteptam, Sherman Williams m-a surprins prin buna pregătire fizică. Sherman este un boxer experimentat, obstrucţionist. Meciul a fost de bună calitate, la prima vedere încâlcit, dar de calitate, cu doi boxeri foarte tehnici, puternici. Cristi putea să boxeze mai avîntat, dar l-am sfătuit să nu rişte, Sherman Williams lovea foarte puternic. Cristi a boxat cu lovituri repetate, cu lovituri pe line, upercuturi. Adversarul nu i-a permis să boxeze plăcut ochiului, a fost un adversar obstrucţionist. Suprafaţa ringului a fost alunecoasă a fost foarte greu să lupte static cu el, a trebuit să lupte faţă în faţă”. 


Articole înrudite