29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Roş-alb-albaştrii au pierdut şi la Constanţa cu Săgeata Năvodari. Ionuţ Badea şi-a semnat sentinţa şi a fost demis la finalul partidei. Directorul general Narcis Răducan a promis că noul antrenor va fi anunţat în cursul zilei de astăzi. Oţelul va juca joi, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu Corona Braşov, în optimile Cupei României Timişoreana.

Seria neagră a continuat la Constanţa şi Oţelul a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie. Săgeata a înscris rapid, în min.8, după ce Băjenaru a pierdut o minge la centrul terenului, prin Roman cu un şut la colţul scurt ce l-a făcut spectator pe Simaitis. Roş-alb-albaştrii au avut iniţiativa în continuare dar Panagopoulos a prins o seară magică şi a salvat în trei rânduri golul egalizator: Cooper (min.19), Iorga (min.29), Joao Felipe(min.30). Soarta meciului şi sentinţa pentru Ionuţ Badea s-a decis cu trei minute înainte de finalul primei reprize, Sîrghi a alunecat, balonul a ajuns la V.Dinu care a majorat avantajul gazdelor cu un şut de la 12 metri. Repriza a doua a debutat cu un iureş gălăţean, Henrique a marcat repede, apoi Astafei a irosit două oportunităţi şi cam atât. Şi astfel ultimatumul acordat lui Ionuţ Badea, ce fusese reconfirmat pe banca tehnică în urmă cu cinci zile, s-a terminat după primul meci din seria de patru.

„Am avut o discuţie scurtă cu Ionuţ Badea şi aşa cum am stabilit de comun acord zilele trecute, dacă blocajul mental şi criza continuă vom încheia colaborarea. Sunt dator să anunţ suporterii că din această seară Ionuţ nu mai este antrenorul Oţelului! Cred că este de ajuns să vadă acest interviu şi el şi jucătorii ca să înţeleagă mesajul conducerii. Am încercat ca demiterea antrenorului să fie ultima soluţie, sper că e o lecţie şi pentru jucători şi sperăm că va veni şi şocul mult dorit în condiţiile în care echipa are un blocaj. Vom anunţa în cel mai scurt timp noul antrenor”, a declarat, la finalul partidei de la Constanţa, Narcis Răducan.

Săgeata Năvodari - Oţelul Galaţi 2-1 (2-0)

stadion Farul, spectatori: 200

Au marcat: M.Roman (min. 8), V.Dinu (min. 42), respectiv Henrique (min. 52)

Formaţii:

Săgeata: Panagopoulos - Achim (min. 60 Fl.Popa), I.Filip, Peteleu, Florean (min. 46 Iordache) - N'Doye, Cr. Munteanu - V.Dinu (min. 71 Chiţu), M.Roman, Mera - Vezan. Antrenor: Tibor Selymeş.

Oţelul: Simaitis - Joao Felipe, Costin (min. 46 Mişelăricu), Sîrghi, D.Popescu - Giurgiu (min. 46 Filip), Băjenaru (min. 74 Sevillano) - Astafei, Cooper, Iorga - Henrique. Antrenor: Ionuţ Badea.

cartonaşe galbene: Filip (min. 54), Mera (min. 59), Iordache (min. 76), M. Roman (min. 85), respectiv Băjenaru (min. 40), Cooper (min. 45+2), Iorga (min. 75), Sevillano (min. 83).

Arbitru: Marius Avram

Asistenţi: Bogdan Gheorghe şi Florin Neacşu


Articole înrudite