29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campioana CSM Arcada a pierdut la tie-break în fieful Stelei
Campioana CSM Arcada a pierdut la tie-break în fieful Stelei

Cel de-al cincilea episod al duelul echipelor masculine de volei Steaua - CSM Arcada nu a dezminţit tradiţia şi a fost pe muchie de cuţit. Aflaţi în luptă pentru medaliile de bronz, steliştii au început tare şi şi-au adjudecat primul set. Formaţia bucureşteană a continuat după acelaşi scenariu a condus cu 21-17 şi 23-21 în cel de-al doilea set, dar campioana României şi-a arătat colţii, a reuşit patru puncte consecutive şi a egalat. Setul trei care a durat 35 de minute a fost dramatic şi s-a încheiat în favoarea gazdelor cu 32-30. CSM Arcada nu a renunţat, a revenit, a împins partida în tie-break unde Steaua a avut iniţiativa şi a obţinut o victorie de două puncte.
„Aşa cum ne aşteptam şi această partidă cu cei de la Steaua a fost o partidă încrâncenată la finalul căreia din păcate nu am fost învingători. A fost o partidă în care fiecare jucător a evoluat şi am fost mulţumiţi de implicarea băieţilor, au făcut totul pentru victorie. Acum ne vom concentra pentru partida de vineri în care vom întâlni pe teren propriu Dinamo. Ne dorim să câştigăm ultima partidă din acest campionat în faţa suporterilor noştri, pe care îi aşteptăm în număr mare alături de noi pentru ca la final să sărbătorim împreună câştigarea eventului”, ne-a declarat antrenorul Sergiu Stancu.
Rezultat final: Steaua Bucureşti - CSM Arcada Galaţi 3-2 (16, -23, 30, -22, 10). Echipa gălăţeană a început cu formula: Magdaş 2 puncte, Rangel 3 p, Toro 7 p, Butnaru 5 p, Raţă 13 p, Darlaczi 6 p - Kantor, libero. Au mai intrat: Sobirov 5 p, Teleleu 1 p, Sestan 14 p, Talpă 2 p, Raic 14 p, Bala 3 p, Cristudor - libero. Clasamenul play-off arată astfel: 1. CSM ARCADA GALAŢI 72 puncte, 2. Dinamo Bucureşti 65 p, 3. Steaua Bucureşti 58 p, 4. SCMU Craiova 58 p. CSM Arcada va încheia sezonul pe 22 aprilie, când va întâlni, pe teren propriu, de la ora 16.00, pe Dinamo, partida fiind urmată de festivitatea de premiere.


Articole înrudite