01 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Calificare italiană în optimi
Calificare italiană în optimi
Partida programată miercuri după-amiază în cartierul bucureştean Colentina a avut sare şi piper. Cu orgoliul rănit după ultimele opt jocuri în care nu a reuşit să mai câştige, Oţelul şi-a respectat blazonul şi a controlat primele 45 de minute. Prima fază periculoasă în careul studenţilor s-a consumat în min. 2 când Iorga a scăpat central spre buturile lui Ormenişan dar şutul său s-a dus alături pentru ca peste 10 minute Inkango să fie blocat de Lung. Presiunea roş-alb-albaştrilor s-a concretizat în min. 28 atunci când Iorga a centrat Patriche a respins iar golgeterul Inkango, a înscris unicul gol al partidei, cu un şut imparabil de la 10 metri. Pe finalul primei reprize, Iorga a avut o cursă impetuoasă, a intrat în careu şi a fost blocat în extremis de portarul Sportului. Gazdele au ieşit mai arţăgoase de la vestiare dar Grahovac a fost la post şi a reţinut centrările lui Şerban şi Nistor. Oţelul a stat la cutie şi a încercat să răspundă pe contraatac cu lansări în adâncime pentru Neagu şi Buş. Tabela de marcaj a stadionului Juventus nu s-a mai modificat şi trupa lui Viorel Tănase, după o victorie la limită, merge mai departe în optimile Cupei României Timişoreana, unde va fi cap de serie.
Sponsor nou dar pe aceeaşi bani
Noul sponsor al Oţelului, firma Astra Asigurări va investi 10 milioane de euro în următorii cinci ani. „Contractul de sponsorizare stipulează că brandul Astra Asigurări va fi promovat pe stadionul echipei din Galaţi, pe siteul şi publicaţiile echipei. De-asemenea, brandul sponsorului va fi prezent pe tricouri. În schimb, Astra Asigurări va oferi susţinere financiară”, se precizează într-un comunicat remis de Astra. Firma este deţinută de omul de afaceri Dan Adamescu.
Sportul Studenţesc - Oţelul Galaţi 0-1 (0-1)
stadion Juventus
A marcat: Inkango (min.28)
Formaţii:
Sportul Studenţesc: Ormenişan - Beţa (min. 86 Văduva), D. Lung, Patriche, Cioranu - Ghinga, Şerban - Lazăr, Novac, Nistor - Dobre (min. 62 Mareş). Antrenor: Virgil Andronache.
Oţelul Galaţi: Grahovac - Cîrjă, Benga, Sipovic, Cucu - Filip, Neagu (min. 87 Sârghi) - Iorga (min. 74 Stromajer), Inkango, Buş - Pena (min.67 Punosevac). Antrenor: Viorel Tănase.
cartonaşe galbene: Şerban (min.36), Nistor (min.48), D. Lung (min.73) respectiv Cârjă (min. 74)
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)
Asistenţi: Andrei Constantin (Bucureşti) şi Petruţa Iugulescu (Tîrgovişte)


Articole înrudite