28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Baschetbaliştii de la CSM Galaţi mai au trei finale pentru Top 10
Baschetbaliştii de la CSM Galaţi mai au trei finale pentru Top 10

CSM Galaţi a obţinut în weekend cea de-a opta victorie sezonală, 74-53 cu Laguna Bucureşti, şi a urcat pe locul 3 în clasament. Pentru formaţia gălăţeană pregătită de Florin Nini urmează o săptămână încărcată, cu două meciuri infernale: CSM CSU Oradea, miercuri, 18 ianuarie, de la ora 19.45, în deplasare, partida care va fi transmisă pe Digisport 2, şi CSO Voluntari, pe 21 ianuarie,de la ora 18.30, în sala Polivalentă Dunărea din Galaţi.
„Un meci frumos. Un meci pe care ni l-am făcut uşor datorită apărării. O intensitate bună, lucru pe care l-am dori şi la celelalte meciuri şi din păcate nu am avut-o. Mă bucur că reuşim să revenim la nivelul de intensitate dorit, reuşim să avem o rotaţie cât mai lungă şi să marcăm dintr-un joc colectiv. E o victorie importantă care ne menţine în lupta pentru calificare. Pentru noi urmează trei meciuri extrem de grele, trei finale, din care trebuie să aducem victoriile necesare. Eu îi felicit pe băieţi pentru modul în care au jucat, îi felicit şi pentru atmosfera de pe bancă în timpul meciului. Mulţumim publicului care a fost alături de noi. Munca nu s-a terminat. De acum încep meciurile grele, atât în ceea ce ne priveşte pe noi, din punct de vedere al victoriilor pe care trebuie să le facem, cât şi al rezultatelor indirecte. Este un campionat extrem de disputat datorită loturilor şi, în ultimul timp, majoritatea echipelor şi-au îmbunătăţit calitatea lotului lucru care se vede. Inclusiv echipele valoroase pot avea sincope, lupta pentru calificare este extrem de dură”, a concluzionat Coach Florin Nini.
Situaţia din Conferinţa B după 15 etape: 1. CSM CSU Oradea 25 puncte, 2. Dinamo 22 p, 3. CSM GALAŢI 21 p, 4. SCM OHMA Timişoara 21 p, 5. CSO Voluntari 20 p, 6. Athletic Constanţa 19 p, 7. Steaua 19 p, 8. CSM 2007 Focşani 15 p, 9. Laguna Bucureşti 15 p. *sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite