24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Argint şi bronz la prima competiţie din 2023 pentru practicanţii de la Sakura Kiai Galaţi
Argint şi bronz la prima competiţie din 2023 pentru practicanţii de la Sakura Kiai Galaţi

La Moineşti - Bacău, în sala de sport a Liceului Teoretic Spiru Haret, s-a desfăşurat, weekendul trecut, cea de-a 3-a ediţie a competiţiei de Karate Kyokushin „Moldavian Challenge Cup”. Scopul acestei competiţii a fost în principal de promovare a începătorilor, indiferent de vârstă.
La start s-au aliniat 300 de sportivi din România şi Republica Moldova, printre care s-au aflat şi trei sportivi de la clubul gălăţean Sakura Kiai, toţi reuşind să urce pe podiumul de premiere, obţinând la final un loc 2, 2 locuri 3 şi un loc 4, prin următorii: Luca Roberto Andrei, 15 ani (din Galaţi), loc 2 la kumite -55 kg şi loc 4 la kata; Mihai Dorian Andrei, 9 ani (din Piscu), loc 3 la kumite -35 kg; Ardeleanu Tiberiu George, 13 ani (din Şiviţa), loc 3 la kumite +65 kg.
„Începutul de an se dovedeşte încă o dată a fi unul competitiv pentru sportivii secţiei de kyokushin a clubului, sperăm că vor avea şansa să participe la cât mai multe evenimente la care să se afirme ca practicanţi de arte marţiale. Felicitări, copii frumoşi! Osu arigato gozaimashita”, ne-a declarat instructorul Viorel Mihai.


Articole înrudite