24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Arbitrii gălăţeni au servit „blat” de Revelion
Arbitrii gălăţeni au servit „blat” de Revelion

După o întrerupere de un an din cauza pandemiei, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Galaţi, preşedinte Liviu Ciubotariu, a reluat obiceiul de la început de an şi a organizat în premieră pe stadionul Dunărea II o partidă amicală între arbitrii gălăţeni. De data aceasta s-au format două echipe, A şi B, fără să se mai ţină cont de vârstă, la eveniment participând în jur de 40 de persoane: jucători şi observatori. Tradiţia a fost respectată pe teren, meciul s-a încheiat cu un „blat”, 6-6, marcatori: Gâţă 2 g, Vişan 2 g, Burloiu, Dinu respectiv D.Vlase 2 g, Capţan, Bozean, Sava, Angheluţă.
Distribuţiile celor două echipe: Lupu - Gâţă, Burloiu, Vişan, Dinu, Balmuş, Bedreagă, Alexandru Marin, Adrian Marin, Cucu, Dodu, Ursu, Paleacu, Enache, Olteanu, Ioan Silviu, decanul de vârstă la 68 de ani respectiv Rareş Ciubotariu - Daniel Vlase, Irina Vlase, Capţan, Sava, Bozean, Savu, Cobzaru, Constandache, Tiron, Şalabină, Dima, Ioviţă, Angheluţă, Ghiorghiţă. Au absentat motivat: Ionuţ Constantinescu şi Alexandra Ivan, învoiţi pe motiv de cerere în căsătorie.
Jocul a fost arbitrat de preşedintele Liviu Ciubotariu, supervizat de observatorii: Seceanu, Istudor, Cocu, C.Ciubotariu, iar fotograful oficial a fost Simona Renţa. Analiza fierbinte a confruntării s-a făcut la Popasul Drumeţilor unde s-a ciocnit o cupă de şampanie şi s-a discutat planul de acţiune pentru partea a doua a sezonului 2021-2022.


Articole înrudite