Uleiul de ceapă: Care sunt beneficiile acestuia pentru a activa creşterea părului? Recomandat

Joi, 25 Noiembrie 2021 13:50
Publicat în Sanatate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Puţin folosit şi puţin cunoscut, uleiul de ceapă este excelent pentru păr. La fel ca şi uleiul de avocado sau uleiul de cocos, are multe beneficii. Stimulează creşterea, întăreşte părul, aduce strălucire şi strălucire... Putem face un bilanţ al tuturor virtuţilor acestuia.
Uleiul de ceapă este compus din sulf şi molecule esenţiale pentru creşterea părului. Sulful este cel care facilitează producerea de colagen şi care va promova astfel creşterea părului. Pentru şi mai multă eficacitate, îi puteţi adăuga şi alte uleiuri precum uleiul de ricin sau cel de muştar.
Chiar dacă folosirea cepei pentru a-ţi îmbunătăţi părul este destul de surprinzătoare, această metodă este foarte eficientă. Într-adevăr, ceapa este foarte bună, care îşi ţine promisiunile pe termen lung. Pe deasupra, este un ulei ieftin, anti-alergenic.
Acest ulei vegetal, pe lângă stimularea creşterii părului, ajută la prevenirea căderii părului. Alt avantaj al acestui ulei-luptă împotriva mătreţii.

Cum se foloseşte?

Pentru a beneficia de toate aceste beneficii, uleiul de ceapă se aplica prin masarea uşoara a scalpului care permite patrunderea produsului în profunzime. Nu ezita să faci mici mişcări circulare şi să masezi uşor pentru a stimula circulaţia sanguină la nivelul pielii şi foliculilor piloşi. Tot ce trebuie să faceţi este să-l lăsaţi să acţioneze câteva ore şi apoi să îl spălaţi.

Cât de des să utilizezi acest produs?

Pentru cele mai bune rezultate, puteţi repeta operaţia de mai multe ori pe lună sau la fiecare două săptămâni timp de una până la două luni şi apoi ocazional.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu