Tulcea: Ambarcaţiune cu turişti răsturnată în Dunăre Recomandat

Luni, 17 Mai 2021 16:13
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi Tulcea-Transporturi Navale Sulina au fost sesizaţi, la data de 16 mai a.c., cu privire la faptul că o ambarcaţiune în care se aflau 6 persoane (5 bărbaţi şi o femeie) s-ar fi răsturnat pe canalul (nenavigabil) care face legătura dintre Bazinul Mic al Administraţiei Zonei Libere şi braţul Sulina al Dunării.
La faţa locului s-a prezentat în cel mai scurt timp o navă a Poliţiei de Frontieră care a remorcat ambarcaţiunea răsturnată şi a salvat cele 6 persoane care au căzut în apă, niciuna dintre acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale.
Conducătorul ambarcaţiunii, un bărbat de 43 de ani din Bucureşti, a fost testat cu aparatul etilotest, indicând valoarea de 0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Conducerea unei nave de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge”. În continuare, se efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii incidentului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu