CJ Galaţi demarează cea mai mare campanie de reabilitare a sistemului de semnalizare rutieră Recomandat

Marți, 03 August 2021 11:31
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consiliul Judeţean Galaţi a finalizat procedurile de licitaţie publică pentru achiziţionarea de indicatoare rutiere de diferite dimensiuni. Licitaţia a fost câştigată de S.C. Diseza Expert S.R.L, iar valoarea contractului este de 462.475 de lei (fără TVA).

“Viaţa are prioritate. De aceea, în lunile care urmează, pe drumurile judeţene se va derula cea mai mare campanie din ultimii ani de reabilitare a sistemului de semnalizare rutieră. Pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii cât mai sigure, au fost achiziţionate peste 2100 de indicatoare rutiere, aproape 2200 de stâlpi de susţinere şi sute de metri de plasă de împrejmuire. Este cea mai mare achiziţie din ultimii ani în acest domeniu. O parte dintre indicatoarele rutiere au dispărut de pe drumurile judeţene, iar unele sunt degradate, având gradul de retroreflexie mult diminuat. Vom pune indicatoare noi acolo unde este nevoie şi vor fi înlocuite cele uzate. Deja, pe drumurile care au fost modernizate cu fonduri europene au fost montate indicatoare rutiere noi. De asemenea, lucrăm de câteva luni la reabilitarea bornelor kilometrice, operaţiune care va continua şi în perioada următoare” a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Au fost achiziţionate indicatoare de avertizare, limitare de viteză, prioritate, drumuri periculoase, de interzicere sau restricţie, informare, închidere de tronsoane de drum, cât şi cu alte specificaţii cu caracter preventiv.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu