Ce firme se bat pentru construcţia Centurii Tecuciului Recomandat

Miercuri, 07 Octombrie 2020 14:54
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luni, 05 octombrie 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului ”Construcţia Variantei de Ocolire Tecuci - rest de executat”. Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanţi: Asocierea Citadina 98 S.A. - Lemacons S.R.L. - Drum Asfalt S.R.L., Asocierea Mavgo Holding S.R.L. - Aqua Park S.R.L. - Bdu Maxi Construct S.R.L. - Hydrostroy A.D., Asocierea Tancrad S.R.L. - Cricons S.R.L. Valoarea estimată a contractului este de 49.801.015,85 lei fără TVA.

Obiectul contractului îl reprezintă execuţia lucrărilor pentru Construcţia Variantei de Ocolire Tecuci - rest de executat, având un stadiu fizic al lucrărilor în momentul rezilierii de aproximativ 58%. Durata contractului este de: 12 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 36 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

Reamintim că lucrările la acest proiect rutier au început în 2012, dar au fost sistate un an mai tărziu. Au fost reluate în 2015 de un alt constructor. Primul contract de finanţare din cadrul Programului Operaţional Sectorial Transporturi (POS-T 2007-2013) a fost reziliat, însă a fost semnat un nou contract de finanţare europeană în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM).

Pe 19 mai 2019, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc şi directorul general CNAIR, făceau o vizită în judeţul Galaţi, în care au verificat stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Tecuci, iar Răzvan Cuc a rupt în faţa presei contractul cu constructorul (VEZI VIDEO AICI!).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu