Azer descoperit la Oancea cu maşina radiată din 2019 Recomandat

Vineri, 11 Noiembrie 2022 08:53
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Oancea efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la controlul de frontieră, la volanul unui autoturism, radiat din circulaţie.
Astfel, în data de 09 noiembrie 2022, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, un cetăţean Azerbaijan, în vârstă de 51 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Cehia.
La controlul de frontieră s-a descoperit că plăcuţele de înmatriculare sunt căutate pentru confiscare de către autorităţile din Cehia.
S-au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora a rezultat faptul că autoturismul în cauză este radiat din circulaţie de la data de 29.12.2019.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în ciruclaţie a unui vehicul neînmatriculat şi tăinuire, plăcuţele de înmatriculare fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu