A fost găsit trupul neînsufleţit al uneia dintre cele două fete dispărute în Dunăre Recomandat

Joi, 24 Iunie 2021 10:22
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupul neînsufleţit al uneia dintre minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea, a fost recuperat şi adus la mal. Este vorba de fata de 12 ani. În acestă dimineaţă, prin apel la 112, s-a anunţat prezenţa unui corp pe Dunăre, la aproximativ 50 m de mal şi aproximativ 400 de m în aval de locul dispariţiei. Căutările continuă pentru găsirea celeilalte minore dispărute, cea de 11 ani.

„Revenim asupra incidentului produs la data de 21 iunie a.c., unde două fetiţe de 11 şi 12 ani ar fi intrat în apele Dunării în apropierea portului Isaccea şi nu au mai ieşit. În cursul zilei de azi, 24 iunie a.c., o echipă de marinari a identificat trupul neînsufleţit al uneia dintre cele două minore (12 ani), în timp ce plutea la o distanţă de aproximativ 400 de metri (în aval) de la locul în care ar fi intrat în apă şi la aproximativ 50 de metri distanţă de mal. Trupul neînsufleţit a fost preluat de o echipă de scafandri şi scos la mal. În continuare se efectuează cercetări în vederea găsirii fetiţei de 11 ani“, precizează ISU Tulcea.

La acţiune participă ISU Tulcea cu 7 subofiţeri (2 scafandri), cu o autospecială de transport scafandri, o ambarcaţiune de căutare salvare (SAR), o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD, dar şi ISU Constanţa cu 2 subofiţeri (scafandri) şi cu o autospecială de transport scafandri.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu