16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Traian Băsescu internat în străinătate în urma unui infarct (surse)
Traian Băsescu internat în străinătate în urma unui infarct (surse)

Fostul președinte Traian Băsescu a fost spitalizat în urma unui infarct, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate acestuia. Libertatea a scris că Băsescu este internat într-un spital din Paris.

Potrivit informațiilor prezentate de postul Realitatea Plus și confirmate de surse Libertatea, Băsescu s-ar fi prezentat de urgență la spital cu probleme de inimă, iar medicii au decis că acesta „are nevoie de o intervenție care nu poate fi făcută în țară” și ar fi fost transferat la un spital din Franța. Digi 24 și Europa FM au transmis, însă, că fostul președinte ar fi fost spitalizat în Bruxelles.

Fostul președinte Traian Băsescu (70 de ani) a mai fost internat în trecut în Franța, unde a fost supus unei intervenții pe aortă.

În urmă cu două zile, instanța supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică. Citește AICI!

Fostul președinte - care în timpul procesului a negat că ar fi fost colaborator al fostei Securităţi - a reacționat printr-un mesaj scurt, după decizia instanței, spunând că se va adresa Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO). (sursa hotnews.ro)


Articole înrudite