×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 296

Şefii instituţiilor din subordinea CJ nu recunosc autoritatea Consiliului?

 
Joi, 03 Aprilie 2014 00:00
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul judeţean Simona Hapeci, din partea PP-DD, s-a arătat nemulţumit de faptul că directorii instituţiilor subordonate CJ nu au amabilitatea şi bunăvoinţa de a participa la comisiile de specialitate, în condiţiile în care ei au nevoie de aprobările consilierilor şi de sprijinul acestora. Hapeci a propus la şedinţa de CJ de săptămâna aceasta ca directorii să fie anunţaţi cu privire la această "lipsă de respect" şi să se conformeze.
"Mi-aş dori să nu devină o practică ca directorii instituţiilor subordonate Consiliului Judeţului să nu participe la comisiile de specialitate - vorbesc în numele meu, pentru Comisia numărul 1, pentru a ne prezenta proiectele şi hotărârile trimise spre aprobare. Am specificat în procesele verbale de şedinţă de nenumărate ori că rugăm ca aceştia să fie prezenţi şi se consideră o lipsă de respect din partea acestora faţă de noi, consilierii judeţeni. Nu aş dori să mă duc cu gândul la faptul că nu au nevoie de aprobările noastre şi că acestea s-ar lua în cu totul şi cu totul altă parte decât în comisiile de specialitate", a explicat consilierul Simona Hapeci.
Consiliul Judeţului are în subordonare Biblioteca Judeţeană "V.A.Urechia", Centrul Cultural "Dunărea de Jos", Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, Muzeul de Artă Vizuală, Muzeul de Istorie, Camera Agricolă, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor şi Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu