20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Primarul Marius Stan acuză faptul că prefectul este trimis la înaintare în bătălia politică
Primarul Marius Stan acuză faptul că prefectul este trimis la înaintare în bătălia politică

Primarul Marius Stan a reclamat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, faptul că prefectul Galaţiului, cu care de altfel apreciază că a avut o relaţie profesională foarte bună, a fost împins la înaintare în lupta politică. Primăria a primit din partea municipalităţii două adrese prin care se reclamă o serie de nereguli, destul de vag formulate, la care nu prea exista şansa formulării unor răspunsuri concrete, aşa cum au fost solicitate, ca urmare a unor sesizări. Una dintre sesizări făcea referire la ajutoare acordate la Crăciunul  şi Anul Nou din 2015 şi la Paştele din 2016, de care ar fi beneficiat gălăţeni neincluşi pe listele cu asistaţi, iar cea de a doua se referă la unele nereguli la lucrările de modernizare a străzii Traian, sectorul Metro - str. Brăilei, dar şi la proiectul ”Sisteme inteligente pentru managementul traficului”.
Marius Stan a comentat: „Am avut o colaborare decentă. (...) Din păcate, domnul prefect e împins. Ăsta e joc electoral! Nu se poate să ai o asemenea comunicare. E indecent!”.
Primarul a anunţat că va trimite cele două documente ale Prefecturii la Secretariatul Guvernului, pentru ca cei de acolo să se pronunţe dacă reprezintă documente conforme sau nu.


Articole înrudite