18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Staff-ul Organizaţiei Tecuci a Partidului Poporului-Dan Diaconescu şi-a făcut un obicei în a-şi face cunoscute public toate of-urile, dorinţele, planurile şi chiar ameninţările, acestea din urmă fiind evident adresate ciocoilor locali. La ultima conferinţă de presă, preşedintele PP-DD Tecuci, Samir Oancă, a ţinut să asigure încă o dată tecucenii, membri sau simpatizanţi ai partidului din care face parte, că: „sâmbătă seară a existat o diversiune în ceea ce priveşte alierea noastră cu altă formaţiune politică, însă noi spunem răspicat - nu facem niciun fel de fuziune, alianţă, cu nici un partid. Tot ce s-a vehiculat a fost făcut intenţionat, pentru a bulversa electoratul. Nu facem niciun fel de alianţă politică, însă sunt aşteptaţi toţi, din toate partidele, mai puţin ciocoii. Pentru ciocoi uşile partidului nostru sunt închise”.
Samir Oancă acuză în continuare: „Există ideea de a se subtiliza chiar şi culoarea violet. Ciocoii însă trebuie să ştie că lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Să ia tot curcubeul şi să-l pună pe steag, vor rămâne tot Boc, Udrea sau Finkelstain”.
În cadrul conferinţei de presă a fost făcut un anunţ oarecum curios, referitor la lansarea candidaţilor. În acest sens, Samir Oancă a precizat: „Suntem decişi ca în perioada următoare să anunţăm persoana care va ocupa postul de viceprimar al municipiului Tecuci. Dacă evoluăm în ritmul în care o facem acum, vom avea majoritatea în Consiliul Local”. Prim-vicepreşedintele Remus Matei a continuat: „Vrem să mergem în tandem, lansăm candidatul pentru funcţia de primar şi pe cel de viceprimar. Problema rămâne în dezbatere, în şedinţă internă, iar după ce vom ajunge la un rezultat, vom anunţa persoana desemnată. Vom ieşi cu o persoană ce nu poate fi contestată”.
Oancă, dezamăgit de presă
Preşedintele organizaţiei locale a PP-DD s-a arătat dezamăgit de presa ultimilor 20 de ani, categorisind-o ca fiind o adevărată victimă a celor de la putere. Samir Oancă a precizat: „Sunt total dezamăgit de corectitudinea presei din ultimii 20 de ani. Jurnaliştii cad victime şi susţin ideile care par atractive, însă pot fi în defavoarea interesului social. Democraţia este foarte înşelătoare, iar eu, când stau de vorbă cu cineva, îi spun să nu mă creadă pe cuvânt, ci să verifice. Modelul actual de democraţie nu este defect în profunzime, însă trebuie şlefuit”.


Articole înrudite