26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Laura Georgescu (PSD) despre George Stângă (PNL): Asemenea sfidare la adresa gălăţenilor nu cred că a mai existat în istoria recentă
Laura Georgescu (PSD) despre George Stângă (PNL): Asemenea sfidare la adresa gălăţenilor nu cred că a mai existat în istoria recentă

Preşedintele PNL Galaţi, George Stângă, prezent într-o emisiune TV, a declarat că liberalii au iniţiat, demarat şi au pus umărul din greu la marile proiecte de infrastructură aflate în derulare în judeţul Galaţi. Afirmaţiile acestuia au generat un val de revoltă printre social democraţi având în vedere că investiţiile despre care a vorbit liberalul gălăţean sunt proiectele de suflet ale PSD Galaţi: Varianta Ocolitoare a Galaţiului (centura mare), Dumul Expres Galaţi-Brăila şi chiar Podul suspendat peste Dunăre.
„Asemenea sfidare la adresa gălăţenilor nu cred că a mai existat în istoria recentă! Gălăţenii ştiu foarte bine cine a inţiat şi s-a zbătut pentru aceste proiecte şi nicidecum nu este vorba de vreun liberal. Toate proiectele mari de infrastructură despre care vorbeşte George Stângă au fost iniţiate, susţinute şi derulate de către Partidul Social Democrat, începând de la preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea, primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu, până la membrii social democraţi ai guvernului din actuala sau fosta guvernare PSD.
Să nu uităm că în perioada Guvernului PNL-USR toate aceste investiţii au fost încetinite sau chiar oprite prin diferite tertipuri, suspendări sau anulări ale licitaţiilor, neacordarea finanţărilor etc.
Să ne amintim şi când preşedintele PNL Galaţi se afla în biroul ministrului USR al Transporturilor, Cătălin Drulă, preocupat să îşi menţină apropiaţii în funcţii pentru că urmau alegeri în filiala PNL Galaţi şi voia să îşi asigure funcţia de preşedinte. Acesta era principalul scop al lui George Stângă în vremea guvernării PNL-USR!
Preşedintele PNL Galaţi, după ce că n-a făcut nimic pentru Galaţi, ba mai mult, chiar a pus beţe în roate, acum, când a ajuns să-şi asume munca altuia, intră deja în spectrul patologic, ceea ce se numeşte mitomanie”, a spus Laura Georgescu.


Articole înrudite