19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Deşi preşedintele organizaţiei judeţene a UNPR, Dan Dobrea, declara în cadrul conferinţei de presă susţinute marţi că Eugen Chebac va fi susţinut atât de către UNPR, cât şi de către PDL pentru un nou mandat de preşedinte al CJ, lucrurile se pare că stau cu totul altfel. Astfel, în urma discuţiilor purtate miercuri la Bucureşti în prezenţa deputatului PDL Mircea Nicu Toader, care este şi şeful organizaţiei judeţene a partidului, s-a decis ca PDL să aibă propriul candidat la şefia Consiliului Judeţului, şi anume pe consilierul judeţean al PDL, Iulian Aramă.
„Aceasta a fost decizia luată în urma discuţiilor purtate miercuri la Bucureşti, iar în ceea ce priveşte alegerile locale, cele două partide vor avea liste separate atât la consilierii locali cât şi la consilierii judeţeni. În ceea ce priveşte candidatura la Primărie nu s-a decis nimic, dar nu este exclus ca cele două partide, UNPR Galaţi şi PDL, să susţină acelaşi candidat. Acest lucru se va decide probabil în cel mai scurt timp posibil”, ne-a declarat Iulian Aramă.
Dacă luăm în considerare declaraţia oficială făcută de Aramă, care este şi directorul Electrica Galaţi, până la ora actuală în cursa pentru şefia CJ Galaţi se pare că sunt înscrişi 3 candidaţi, şi anume Nicolae Bacalbaşa, candidatul USL, Eugen Chebac, care va candida ca independent dar cu susţinerea UNPR, şi Iulian Aramă, care va fi candidatul din partea PDL.


Articole înrudite