Guvernul taie cu 90% investiţiile în lăcaşurile de cult Recomandat

Joi, 18 Februarie 2021 13:02
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că guvernanţii vor să lase "în paragină" sute de lăcaşuri de cult, multe dintre ele aflate în patrimoniul naţional şi în cel universal, prin tăierea cu 90% a investiţiilor în conservarea şi protejarea acestora.

"Anul trecut nu ne-au lăsat nici măcar să luăm lumină în seara de Paşte! Ne-au interzis accesul în biserici. Ne-au pus credinţa la grea încercare, aruncând asupra românilor un potop de amenzi şi învrăjbind tinerii contra bătrânilor. Anul acesta continuă atacul la fibra noastră naţională. Vor să lase în paragină sute de lăcaşuri de cult, multe dintre ele aflate nu doar în patrimoniul naţional, dar şi în patrimoniul universal, prin tăierea cu 90% a investiţiilor în conservarea şi protejarea acestora", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că Guvernul a alocat Educaţiei cel mai mic buget din ultimii 30 de ani, a tăiat 11% de la Sănătate, iar acum guvernanţii "vor să distrugă şi tot ce are legătură cu credinţa acestui neam".

"Nu vom permite lăsarea în paragină a patrimoniului naţional! Nu puteţi să distrugeţi credinţa, demnitatea şi tradiţiile acestui popor", a mai afirmat Ciolacu. (Sursa Agerpres)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu