29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doliu în PSD
Doliu în PSD

Mircea Duşa (foto ↓), fost ministru al Apărării în guvernele Ponta, a murit luni, a anunţat PSD Harghita. El avea 67 de ani, notează hotnews.ro.
„Cu regret, vă anunţăm că domnul ministru şi fost preşedinte al PSD Harghita Mircea Duşa a trecut la cele veşnice în cursul acestei dimineţi. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este mesajul transmis de PSD Harghita.
La rândul lor, Mihai Fifor - şi el fost ministru al Apărării - şi liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că, în toate funcţiile pe care le-a deţinut, Mircea Duşa „şi-a făcut datoria cu onoare şi respect pentru interesul public”.
„Am aflat cu mare tristeţe vestea dispariţiei în această dimineaţă a colegului nostru social-democrat Mircea Duşa. În toate demnităţile publice pe care le-a avut, fie că a fost vorba de ministru al Apărării, de Interne sau pentru Relaţia cu Parlamentul, prefect sau parlamentar, Mircea Duşa şi-a făcut datoria cu onoare şi respect pentru interesul public. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este mesajul liderului PSD.
Mircea Duşa s-a născut în 1 aprilie 1955 la Topliţa, în judeţul Harghita.
A fost ministru al Apărării în guvernele Ponta, ministru de Interne, ministru pentru relaţia cu Parlamentul, dar şi deputat şi prefect al judeţului Mureş.
doliu psd
*sursa foto: Agerpres


Articole înrudite