29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doi politicieni social-democraţi s-au luat la bătaie într-un club din Focşani
Doi politicieni social-democraţi s-au luat la bătaie într-un club din Focşani

Doi politicieni s-au luat la bătaie şi şi-au altoit pumni şi palme într-un club din Focşani, sâmbătă noapte. Altercaţia a avut loc după doar câteva ore după încheirea alegerilor din cadrul PSD Vrancea. Cei doi protagonişti sunt fostul deputat PSD Dragoş Bârlădeanu şi şeful cancelariei prefectului, Cătălin Răducanu, potrivit digi24.ro. 

Fostul parlamentar a povestit pe Facebook despre incident şi a afirmat că a depus plângere la poliţie.

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliţiei: ieşind în oraş la un club din Focşani, împreuna cu soţia şi prieteni foarte apropiaţi, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului judeţului. Într-un conflict la care a luat parte şi Roşu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoştinţă de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aş fi aşteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori şi mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliţia şi organele de urmărire penală îşi vor face datoria! Doamne ajută pentru toată lumea!”, a scris Bârlădeanu pe reţeaua de socializare.

Cătălin Răducanu, într-un răspuns pentru Digi24, l-a acuzat însă pe Dragoş Bârlădeanu că a provocat incidentul şi a spus că acesta l-a „lovit cu palma”, iar el, mai apoi, „a răspuns pe măsură”. Bârlădeanu a declarat că „e o minciună”.


Articole înrudite