05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Confruntarea cotizaţiilor: PNL Galaţi pe bogăţie, PSD Galaţi pe austeritate
Confruntarea cotizaţiilor: PNL Galaţi pe bogăţie, PSD Galaţi pe austeritate

Partidul Naţional Liberal a depus la Autoritatea Electorală Permanentă raportul detaliat al veniturilor şi cheltuielilor şi, aşa cum prevede legislaţia în vigoare, a publicat în Monitorul Oficial informaţii privind cuantumul total al veniturilor din cotizaţii obţinute în anul fiscal precedent.

Aşa cum Monitorul de Galaţi a relatat în exclusivitate, în articolul "PSD Brăila, mai bogat la cotizaţii decât PSD Galaţi", Partidul Social Democrat a fost printre primele partide care a publicat situaţia cuantumului total al cotizaţiilor primite în anul 2021 pentru fiecare organizaţie din ţară. Potrivit raportului, Organizaţia PSD Galaţi, pe întreg anul 2021, a strâns din cotizaţii suma de 170.027 lei.

A venit şi rândul Partidului Naţional Liberal să publice informaţiile privind cuantumul cotizaţiilor strânse pe parcurusul anului trecut. În ceea ce priveşte filiala Galaţi a PNL, aceasta a strâns bani frumoşi din cotizaţii. Deşi partidul a avut la ultimele alegeri un rezultat de doar 27%, liberalii sunt darnici şi dacă nu au reuşit să surclaseze PSD în bătălia electrorală, la cotizaţii «i-au bătut măr». În anul 2021, liberalii din Galaţi au cotizat la partid suma de 457.341 lei.


Articole înrudite