26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cătălin Moroşanu şi-a dat demisia din Consiliul Judeţean Galaţi
Cătălin Moroşanu şi-a dat demisia din Consiliul Judeţean Galaţi

Cătălin Moroşanu a renunţat la funcţia de consilier judeţean din partea Partidului Naţional Liberal. Acesta şi-a înaintat demisia înainte de Crăciun, pe 23 decembrie 2022.

„Motivele demisiei sunt de natură personală precum timpul dedicat familiei, sălii de arte marţiale, emisiunilor tv şi promoţiei Dynamite Fighting Show. Toate acestea însumate mă limitează să exercit această funcţie la un nivel normal. Vă mulţumesc pentru toată înţelegerea şi sper ca pe viitor Galaţiul să renască şi să stea în fruntea celor mai puternice judeţe din România”, aşa şi-a motivat Cătălin Moroşanu decizia de a demisiona din Consiliul Judeţean Galaţi.

Constatarea încetării de drept, prin demisie, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier judeţean al lui Cătălin Moroşan va avea loc în şedinţa Consiliului Judeţean Galaţi convocată pentru data de 26 ianuarie 2023, urmând ca hotărârea să fie comunicată  Tribunalului Galaţi.

Cătălin Moroşan (potrivit actului de identitate) cunoscut ca Moroşanu este consilier judeţean din luna septembrie 2020. Atunci, preşedintele PNL Galaţi l-a pus primul de lista candidaţilor PNL la fotoliul de consilier judeţean. De atunci şi până în prezent, ”Moro” a participat numai online la şedinţele de consiliu şi nu a avut niciodată nimic de comentat, votând aşa cum se decidea în grupul PNL.

La lansarea candidaturii, în 2020, Moroşanu declara: „Proiectul meu este unul pentru sportul de masă, pentru copiii noştri, o educaţie sportivă care trebuie implementată la nivel judeţean. E foarte important să explicăm părinţilor că fiecare copil trebuie să facă sport. Un copil care face sport de la o vârstă fragedă ştie ce înseamnă concurenţa, înfrângerea, victoria şi uite aşa reuşim să creştem o naţie puternică şi competitivă de la vârstă fragedă”. În campania electorală (foto ↑), Cătălin Moroșanu a cutreierat tot județul... Şi atât!


Articole înrudite