AUR cheamă românii să protesteze în stradă Recomandat

 
Duminică, 04 Septembrie 2022 12:58
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

George Simion, liderul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), dar şi reprezentanţii locali ai acestui partid, îi cheamă pe români la protest pe 2 octombrie: „Altă soluţie nu există! Alegeri anticipate, ACUM!”

Astfel, românii sunt chemaţi pe data de 2 octombrie la un protest de amploare împotriva deciziilor actualului guvern. ”Pe 2 octombrie, toţi românii în stradă! Altă soluţie nu există! Alegeri anticipate, ACUM!”, a notat George Simion pe pagina sa de Facebook, vineri, 2 septembrie.

Zilele trecute, la România TV, George Simion a anunţat că va avea loc un astfel de protest.

„Cum e lăsat liber Virgil Popescu, lăsat să-şi bată joc de soarta României prin înstrăinarea TermoMintia, cu îndatorarea ţării prin această compensare, prin favorizarea unor companii necunoscute din energie, ne face să acţionăm. Mâine e prima zi de sesiune extraordinară, am anunţat o conferinţă de presă, pregătim românii pentru proteste, pentru că am văzut că suntem singura forţă care poate scoate oamenii în stradă. La sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie, vor fi proteste în Bucureşti şi-n restul ţării. Îndemnăm românii să iasă în stradă. Altfel, Virgil Popescu îi va duce în faliment pe români, vor fi nevoiţi să-şi vândă apartamentele. Nu ne dorim o politizare a acestor proteste, invităm şi celelalte sindicate, patronate, alte formaţiuni de opoziţie, pentru a avea o poziţie comună, pentru a face o coaliţie anti-PSD-PNL”, a declarat George Simion, pentru România TV.

 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu