29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
AUR cheamă românii să protesteze în stradă
AUR cheamă românii să protesteze în stradă

George Simion, liderul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), dar şi reprezentanţii locali ai acestui partid, îi cheamă pe români la protest pe 2 octombrie: „Altă soluţie nu există! Alegeri anticipate, ACUM!”

Astfel, românii sunt chemaţi pe data de 2 octombrie la un protest de amploare împotriva deciziilor actualului guvern. ”Pe 2 octombrie, toţi românii în stradă! Altă soluţie nu există! Alegeri anticipate, ACUM!”, a notat George Simion pe pagina sa de Facebook, vineri, 2 septembrie.

Zilele trecute, la România TV, George Simion a anunţat că va avea loc un astfel de protest.

„Cum e lăsat liber Virgil Popescu, lăsat să-şi bată joc de soarta României prin înstrăinarea TermoMintia, cu îndatorarea ţării prin această compensare, prin favorizarea unor companii necunoscute din energie, ne face să acţionăm. Mâine e prima zi de sesiune extraordinară, am anunţat o conferinţă de presă, pregătim românii pentru proteste, pentru că am văzut că suntem singura forţă care poate scoate oamenii în stradă. La sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie, vor fi proteste în Bucureşti şi-n restul ţării. Îndemnăm românii să iasă în stradă. Altfel, Virgil Popescu îi va duce în faliment pe români, vor fi nevoiţi să-şi vândă apartamentele. Nu ne dorim o politizare a acestor proteste, invităm şi celelalte sindicate, patronate, alte formaţiuni de opoziţie, pentru a avea o poziţie comună, pentru a face o coaliţie anti-PSD-PNL”, a declarat George Simion, pentru România TV.

 

Articole înrudite