28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Anamaria Prodan: Gabriela Firea ar fi ca ciorba reîncălzită. Nu mi-e frică să candidez la Primăria Capitalei
Anamaria Prodan: Gabriela Firea ar fi ca ciorba reîncălzită. Nu mi-e frică să candidez la Primăria Capitalei

Fosta parteneră de viaţă a lui Laurenţiu Reghecampf (50 de ani) se pregăteşte intens pentru o carieră politică de succes. Nu a abandonat însă nici cariera de impresar, acolo unde are sub contract circa 100 de jucători, din România şi din străinătate, în special din zona Golfului. „Sunt în politica românească de aproape un an, dar mi-am format deja o părere. Aş zice că în politică e o junglă mai mare ca în lumea fotbalului. Trebuie să fii mult mai atent! Mă adaptez, însă, din mers”, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.
Anamaria Prodan face o promisiune votanţilor din întreaga ţară: „Am o promisiune de făcut românilor. Indiferent de poziţia pentru care voi candida, nu voi minţi niciodată. Nu pot să fac asta! Prin natura mea! Aşa sunt şi aşa voi rămâne până voi închide ochii!”.
Sexy-impresara susţine că nu se teme de absolut niciun contracandidat la alegerile de anul viitor. „Dacă partidul îmi va cere, nu-mi va fi frică să candidez nici pentru funcţia supremă în stat, nici la europarlamentare sau pentru alegerile parlamentare. Pe de altă parte, nu mi-e frică să candidez nici la Primăria Generală a Capitalei. Am toată simpatia pentru Gabriela Firea, ba chiar mi-e foarte dragă. Dar eventuala sa întoarcere în fotoliul de primar ar fi asemenea unei ciorbe pe care o reîncălzeşti. Eu nu cred în succesul unei asemenea formule! De ce să te întorci acolo unde ai mai fost cândva şi unde nu ai reuşit chiar tot ce ţi-ai propus? După părerea mea, şi la Primărie va fi nevoie de un nume nou, proaspăt!”, sună teza omului politic Anamaria Prodan.
Pe de altă parte, Anamaria Prodan este atentă şi la mişcările politice înregistrate în diverse colţuri ale lumii. Ea crede că are de învăţat de peste tot în noua profesie. „Există un curent general, acela conform căruia oamenii nu mai cred în partidele politice tradiţionale. S-au întâmplat atâtea lucruri, în ultimii ani, în diverse ţări ale lumii. De ce? Fiindcă alegătorii s-au săturat de minciuni şi de promisiuni neonorate. Pe mine mă cunoaşte o ţară întreagă, de la copil la bunică. Oamenii trebuie să ştie că, atunci când spun un lucru, el se va şi întâmpla. În plus, nu am în spate forţa unui mastodont precum PSD. Aşa că-mi voi câştiga pe merit fiecare vot în parte!”, adaugă Anamaria Prodan.
Membră a Alianţei pentru Patrie (APP), Anamaria Prodan aşteaptă în următoarele luni ca, împreună cu conducerea de partid, să fie stabilite candidaturile oficiale pentru diverse funcţii în stat. „Abia peste puţine luni voi şti exact la ce mă înham pentru 2024. Mai întâi va trebui ca liderii partidului meu, în frunte cu noul preşedinte, Liviu Pop, să se aşeze la aceeaşi masă si să caute împreună cea mai bună soluţie pentru noi şi numele colegului cel mai potrivit pentru fiecare post în parte”, mai spune Anamaria Prodan.
Numele ei, însă, nu va lipsi de pe lista candidaţilor oficiali ai APP, fiind vicepreşedinte al mişcării politice şi preşedinta organizaţiei de femei, funcţii pe care le-a preluat în cursul toamnei trecute.

Articole similare: Prodanca a intrat în partidul lui Dragnea


Articole înrudite