A fost ales noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi Recomandat

 
Joi, 28 Iulie 2022 14:58
Publicat în Politica
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În şedinţa ordinară de astăzi, 28 iulie 2022, consilierii judeţeni au votat pentru numirea unui nou vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi după ce Elena Grosu şi-a dat demisia din această funcţie în urmă cu o săptămână. Monitorul de Galaţi a relatat despre renunţarea acesteia la funcţie în articolul: Demisie neaşteptată la CJ Galaţi: Unul dintre vicepreşedinţi a renunţat la funcţie.

În acest context, astăzi, a fost ales să ocupe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi, consilierul judeţean al Partidului Social Democrat, Mitică Sandu.

“Îi mulţumesc doamnei Elena Grosu pentru munca depusă alături de echipa Consiliului Judeţean şi îi urez bun venit noului vicepreşedinte, un om de echipă, cu experienţă administrativă şi foarte implicat în tot ceea ce face. Împreună avem mult de lucru pentru binele oamenilor, de dus mai departe investiţiile începute şi de pregătit noile proiecte de care judeţul Galaţi are nevoie”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Mitică Sandu este inginer de profesie şi fost ofiţer specialist, aflat la cel de-al treilea mandat de consilier judeţean.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu