Ziua Mondială a Animalelor marcată la Galaţi Recomandat

Miercuri, 05 Octombrie 2022 10:20
Publicat în Pet Mania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi, 4 octombrie, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor şi cei ai Biroului Siguranţă Şcolară, din cadrul I.P.J. Galaţi, au organizat, în curtea Şcolii Gimnaziale nr. 42 „Sfinţii Împăraţi”, din municipiul Galaţi, o activitate prilejuită de Ziua Mondială a Animalelor.
Ziua Mondială a Animalelor, sărbătorită încă din anul 1925, promovează conştientizarea şi educaţia în privinţa drepturilor animalelor şi a bunăstării acestora. Astfel, poliţiştii au fost alături de 85 de copii şi, împreună cu reprezentanţii Adăpostului de câini „Ajutaţi-l pe Lăbuş”, le-au explicat cum să protejeze animalele, în scopul creării unei lumi mai bune pentru acestea, copiii bucurându-se, totodată, de prezenţa căţeilor Luna şi Tazz, care aşteaptă să fie adoptaţi.
De asemenea, în cadrul activităţii au fost distribuite materiale educativ - informative, cu privire la legislaţia din domeniul protecţiei animalelor. "Sperăm ca, prin activitatea de astăzi, să fi reuşit să sădim în sufletul copiilor dragostea pentru animale", au transmis organizatorii activităţii.

Articole similare: Astăzi este Ziua internaţională a animalelor

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu