Sute de pisici vin la Expoziţia Felină Internaţională de Primăvară SofistiCAT - Cats & Tales Recomandat

 
Joi, 12 Aprilie 2018 00:00
Publicat în Pet Mania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 250 de pisici din nouă ţări vor putea fi admirate la Expoziţia Internaţională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 14 - 15 aprilie 2018 la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, Bucureşti.
Expoziţia, deschisă în ambele zile între orele 10:00 - 17:00, va avea ca punct culminant concursul "Best in Show", în care cele mai frumoase pisici din expozitie se vor întrece pentru un loc pe podium. Un prestigios juriu internaţional va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Sphynx şi Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Orientală şi Siameză.
Sâmbătă 14 aprilie, în pauza dintre arbitraj si concursul final "Best in Show", va avea loc festivitatea de premiere a celor mai valoroase pisici din România, trofeul National Winner, iar duminică 15 aprilie, crescătorii de Norvegiană de Pădure au pregătit pentru public o prezentare specială.
Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziţiei se va desfăşura şi campania "Arată că îţi pasă", în cadrul căreia se vor strânge donaţii (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizaţiile pentru protecţia animalelor vor aduce pisici vaccinate şi sterilizate, spre adopţie.
Vizitatorii vor putea participă la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici, iar pentru copii va fi deschis un atelier de pictură pe faţă. În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la preţuri promoţionale, produse şi accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât şi iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poşete).
Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu