SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti revine la Sala Palatului cu ediţia specială „Abecedarul Pisicilor” Recomandat

Vineri, 16 Septembrie 2022 14:54
Publicat în Pet Mania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 200 de pisici din toate colţurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti, care va avea loc în zilele de 17-18 septembrie la Sala Palatului.
Deschis în ambele zile, între orele 10-18, Salonul Felin SofistiCAT are ca principal punct de atracţie competiţia „BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium. Un prestigios juriu internaţional va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx şi pisica de casă.
SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei şi unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit şi mult aşteptat atât de adulţi, dar mai ales de copii.
Intrarea este 15 lei pentru adulţi, 8 lei pentru pensionari, iar copiii au acces gratuit.
Evenimentul este organizat de Asociaţia Felină SofistiCAT, Federaţia Naţională Felinologică din România (FNFR) şi Federaţia Internaţională Felină (FIFe).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu