SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti îşi redeschide porţile după doi ani de pauză Recomandat

Joi, 05 Mai 2022 10:29
Publicat în Pet Mania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 150 de pisici din toate colţurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti, care va avea loc în zilele de 07-08 mai 2022, la Mega Mall Bucureşti, nivelul 1, intrarea principală.
SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti îşi redeschide porţile după doi ani în care nu s-a putut desfăşura din cauza restricţiilor sanitare. Această primă ediţie de după pandemie aduce un element de noutate în ceea ce priveşte locul de desfăşurare - pentru prima dată şi pentru a fi cât mai aproape de public, SofistiCAT va fi găzduit de unul dintre cele mai mari centre comerciale ale Capitalei, Mega Mall.
Deschis în ambele zile, între orele 10.00-20.00, SofistiCAT are ca principal punct de atracţie competiţia „BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium. Un prestigios juriu internaţional va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura şi pisica de casă.
SofistiCAT - Salonul Felin Internaţional Bucureşti este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei şi unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit şi mult aşteptat atât de adulţi, dar mai ales de copii. Evenimentul este organizat de Asociaţia Felină SofistiCAT, Federaţia Naţională Felinologică din România (FNFR) şi Federaţia Internaţională Felină (FIFe), se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu