O pisică cleptomană le-a adus droguri în casă Recomandat

Joi, 30 Decembrie 2021 11:31
Publicat în Pet Mania
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un animal care îşi dezvoltă ambiţiile de infractor. În Noua Zeelendă, o pisică despre care tot cartierul ştie că îi place să fure, a devenit celebră după ce a adus acasă stăpânilor săi o pungă cu droguri şi un bong.
Ginny şi David Rumbold erau deja obişnuiţi cu raidurile haiduceşti ale animalului de companie, care tradiţional trebuia să lenevească la soare. Potrivit site-ului Stuf, pisica, pe nume Keith, fură de trei ani diverse obiecte precum costume de baie şi pantofi. Dar, recent, capturile sale îngrijorează şi mai mult proprietarii.

Poliţia este amuzată de situaţie

Cuplul nu este liniştit de ideea că pisica lor se poate plimba în împrejurimile unde se consumă droguri.
"Ne jucăm de-a pisica şi şoarecele cu acest infractor. Suntem deosebit de îngrijoraţi de cea mai recentă descoperire a lui Keith, un instrument pentru fumatul de canabis (bong). O să luăm obiectele delicte şi o să-l întrebăm pe Keith unde au fost „găsite”", a declarat purtătorul de cuvânt de la forţa de ordine locală.
În general, nemaiaşteptând reclamaţiile, proprietarii pisicii depozitează în mod regulat obiectele şterpelite de Keith în cutii de plastic, pentru ca vecinii să vină şi să le recupereze.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu