Videochatiste cu ţignal au pus pe jar vecinii Recomandat

Miercuri, 15 Martie 2023 08:23
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Într-un apartament dintr-un bloc, potrivit vecinilor, îşi desfăşoară activitatea un videochat. Iar unii locatari care ţin la respectarea orelor de linişte au postat un avertisment la avizierul scării, notând că zgomotele din apartament depăşesc 30 de decibeli, cât scrie în lege, notează newsweek.ro.
„În atenţia FETELOR care practivă VIDEOCHAT,
Aceasta nu este o constatare, ci un avertisment!!
Ştim la ce etaj şi la ce apartament locuiţi şi vă facem cunoscut faptul că vom face demersuri la Asociaţia de Proprietari, respectiv, Poliţie, ori de câte ori va fi necesar.
De cel puţin două săptămâni zgomotele care se aud din apartamentul în care locuiţi depăşesc nivelul de zgomot admis de lege, respectiv 30 de decibeli.
Nu ne interesează ce faceţi în apartamentul închiriat sau proprietate personală, atât timp cât respectaţi regulile de convieţuire în intervalul orar stabilit pentru păstrarea liniştii”, au scris, într-un afiş postat la avizierul scării, locatarii deranjaţi.
Afişul ajuns pe reţelele de socializate a devenit, evident, viral, chiar dacă nu se ştie cum au măsurat vecinii deranjaţi depăşirea nivelului de zgomot stipulat de lege.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu