Nu doar Vali Vijelie! Şi Cristian Pomohaci s-a lăudat că are stea pe Walk of Fame (FOTO/VIDEO) Recomandat

Sâmbătă, 11 Februarie 2023 04:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vali Vijelie a creat isterie în mediul online în ultimele zile, după ce a plecat în SUA şi s-a pozat pe Walk of Fame din Hollywood alături de o stea pe care apărea numele lui. Subiect relatat de Monitorul de Galaţi în articolul "Vali Vijelie are stea pe Walk of Fame la Hollywood".
Tabloidele au notat că manelistul ar fi plătit 55.000 de dolari pentru ca numele lui să apară pe celebrul bulevard din Hollywood, însă se pare că preţul nu a fost deloc atât de mare. Ba chiar suma pe care a scos-o din buzunar Vali Vijelie este una infimă în comparaţie cu suma vehiculată.
Potrivit unor turişti români care au fost în SUA în 2022, pentru ca numele tău să apară pe Walk of Fame din Hollywood trebuie să scoţi din buzunar 50 de dolari. Iar totul este doar "de poză": numele tău este postat temporar peste o stea, faci poze şi apoi literele sunt înlăturate.
În aceeaşi situaţie cu Vali Vijelie s-a aflat şi Cristian Pomohaci (foto ↑↓), în anul 2020, atunci când a fost în vizită în SUA. La acea vreme, după cum se poate vedea în clipul video postat de acesta pe YouTube, pentru ca întregul tău nume să apară pe Walk of Fame din Hollywood costa doar 10 dolari: 5 dolari pentru nume şi 5 dolari pentru prenume.

pomohaci 1

Filmuleţul de pe YouTube şi cele spuse de Cristian Pohomaci nu fac decât să demonteze cele apărute în tabloide: Vali Vijelie nu a plătit 55.000 de dolari pentru ca numele lui să apară pe celebrul Walk of Fame din Hollywood, notează perfecte.ro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu