Mădălina Ghenea îşi întrerupe activitatea din mediul online Recomandat

Vineri, 21 Ianuarie 2022 08:57
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mădălina Ghenea a publicat pe pagina sa oficială de Instagram un anunţ îngrijorător. Actriţa a anunţat că îşi întrerupe activitatea din mediul online. „Nu mă simt prea bine”, spune vedeta, potrivit tacataca.prosport.ro.
Vedeta a postat o imagine care însoţeşte tristul mesaj, unde vedem un aparat tomograf (foto ↓). Tomografia Computerizată (CT) este o metodă de investigaţie imagistică ce foloseşte razele X pentru a obţine imagini detaliate, precise ale organelor interne.
Imaginea postată de Mădălina Ghenea este însoţită de o declaraţie în care vedeta spune că va lipsi pentru o perioadă din mediul online: „Dragilor, nu mă simt prea bine. Voi lua o pauză de la social media. Sper să mă refac repede şi să vă răspund la toate întrebările. Cu drag, a voastră Mad”.

madalina ghenea mesaj ingrijorator pe instagram voi lua o pauza 2

Recent, Mădălina Ghenea a ajuns la spital cu fiica ei, împreună cu fiica ei, Charlotte, pe care o are împreună cu omul de afaceri român Matei Stratan.
În fotografia postată, românca a scris că îşi doreşte să nu mai treacă prin aceeaşi experienţă: „Sper să nu mai trecem prin aşa ceva”.
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au format un cuplu timp de trei ani. Cei doi au ales să devină părinţi. Astfel, actriţa a născut în anul 2017 o fetiţă perfect sănătoasă, aceasta primind numele Charlotte.
Relaţia dintre cei doi nu a mai durat mult timp însă, iar Mădălina a ales să îşi ia fetiţa şi să se mute din nou în Italia.
La trei ani de la despărţire, vedeta a povestit care a fost motivul despărţirii dintre ea şi tatăl micuţei sale. Mădălina a postat pe Instagram motivul care ar fi putut duce la despărţirea de Matei Stratan.
„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, scria Mădălina Ghenea pe Facebook, la puţin timp după ce a descoperit că Matei Stratan îi fusese infidel.
Deşi pe plan profesional, Mădălina Ghenea suprinde de fiecare dată cu proiectele sale, lucrurile în viaţa personală pare că nu sunt tocmai roz.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu