Fraţii Tate rămân în arest (FOTO) Recomandat

Miercuri, 11 Ianuarie 2023 08:35
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fraţii Andrew şi Tristan Tate rămân în arest, au decis marţi seară judecătorii Tribunalului Bucureşti. Luana Radu şi Georgiana Naghel, celelalte două suspecte, rămân, de asemenea, în arest, notează g4media.ro.
De precizat este că Andrew Tate s-a prezentat la Curtea de Apel, ţinând în mână Coranul (vezi foto mai jos ). Cei doi au motivat faptul că au în România mai mulţi copii şi au cerut astfel judecătorilor să fie puşi în libertate, potrivit realitatea.net.

(Citeşte şi Percheziţii la sânge în "Casa videochatului" (FOTO))

Reamintim că DIICOT a cerut arestarea lui Andrew şi Tristan Tate pentru 30 de zile, iar Tribunalul Bucureşti a acceptat cererea procurorilor în 30 decembrie.
Fraţii Tate sunt anchetaţi de procurori pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. În acelaşi dosar au fost reţinute şi două românce, despre care se presupune că au lucrat cu cei doi.
Mascaţii care au descins acasă la fraţii Tate, reţinuţi pentru grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol, au găsit o gorilă realizată din dolari, un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe şi un pistol, conform surselor G4Media.
Fraţii milionari mai aveau şi un sistem sofisticat de supraveghere, cu cel puţin 16 camere care monitorizau totul în casa dintr-o zonă de lux a Capitalei, dar şi în împrejurimile acesteia.
În filmarea publicată de DIICOT se poate auzi şi reacţia celor de la trupele speciale în momentul în care văd gorila cu dolari, spunând «f…ing s.it!».

tate 2

De asemenea, potrivit informaţiilor G4Media.ro, procurorii au ridicat de acasă de la cei doi fraţi 11 dintre maşinile de lux pe care le deţin. Recent, Andrew Tate s-a şicanat cu activista de mediu Greta Thunberg, pe Twitter, pe tema numărului de autoturisme pe care le deţine britanicul.
Procurorii suspectează constituirea unui grup infracţional organizat în scopul racolării şi exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special onlyfans. Cei doi fraţi britanici sunt acuzaţi că au obţinut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux şi cryptomonede. Dosarul a început în aprilie, când DIICOT a cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de cei doi cetăţeni britanici.

(Citeşte şi Cine este avocatul "la patru ace" care-i apără pe fraţii Tate (FOTO))

Astfel, cei doi fraţi au fost duşi marţi dimineaţă, în jurul orei 09.00, la Curtea de Apel Bucureşti alături de cele două femei care le-ar fi fost complice şi care au fost arestate alături de ei.
Şedinţa de judecată s-a desfăşurat cu uşile închise şi s-a încheiat în jurul orei 15.30.
Instanţa a rămas apoi în pronunţare.

tate 1 site

„A fost o zi lungă, inculpaţii au dat declaraţii în cauză, pledoariile avocaţilor au fost ascultate de către instanţă. Aşteptăm decizia, care sperăm că va fi favorabilă clienţilor noştri”, a declarat Eugen Vidineac, unul dintre avocaţii celor doi, la finalul şedinţei de judecată, conform hotnews.ro.
Însă, judecătorii au decis ca cei doi să rămână în arest preventiv.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu